Kontaktirajte Nas

kontakt@centarmozaik.rs

SAJAM ŽENSKOG INOVACIONOG PREDUZETNIŠTVA

Sajam ženskog inovacionog preduzetništva ove godine održaće se pod sloganom „Inovacija po meri žene“.

Žene preduzetnice imaće priliku da se besplatno predstave na dve lokacije. Prva manifestacija održaće se 25. i 26. juna u Zemunu, Kej oslobođenja, a druga 02. i 03. jula na Trgu Nikole Pašića u Beogradu. Radno vreme Sajmova je od 12 do 20 časova. Oba programa realizuje Centar za podizanje kapaciteta društva „Mozaik“ u saradnji sa Gradom Beogradom.

Sajam ženskog inovacionog preduzetništva organizuje se po treći put.

žensko-preduzetništvo

Osnovna ideja pokretanja ovakve manifestacije je bila da obezbedi povezivanje poslovnih žena na lokalnom nivou kako bi ojačale sopstvena poslovanja, predstavile različite mogućnosti i potrebe i na osnovu toga identifikovale i iskoristile raspoložive domaće resurse (partneri, znanje , nova tržišta, kapital, tehnologija itd.)

Činjenica je da je sve više žena zastupljeno u preduzetništvu. Međutim, socio-ekonomska realnost i nedostatak mehanizama podrške za žene preduzetnice znače da one povremeno ne ostvaruju vidljivost ili ekonomski povrat koji bi trebalo. Zato su preduzetnicama potrebni mehanizmi ubrzanja, alati i mreže podrške koje ih podstiču, inspirišu i povezuju.

Sajam ženskog inovacionog preduzetništva  ima za cilj da poveže, inspiriše i stvori mrežu podrške za žene preduzetnice. Želimo da podstaknemo, povežemo i aktiviramo ženski preduzetnički duh i pružimo inovativnu viziju poslovnih projekata koje kreiraju žene.

Prikaz štandova na Trgu Nikole Pašića

Sajam ženskog inovacionog preduzetništva besplatan je i za izlagače i za posetioce.

Svi  zainteresovani izalagači, koji svoje poslovanje obavljaju na teritoriji grada Beograda, mogu se prijaviti besplatno na početnoj strani ovog sajta. Svi oni će na raspolaganju imati besplatan izložbeni prostor i mogućnost predstavljanja svojih poslovnih delatnosti.

Prikaz štandova Zemun, Kej oslobođenja

Pozivamo i sve ostale da u što većem broju posete ove događaje i vide najzanimljivije predstavnice ženskog preduzetništva kod nas. Ulaz je slobodan za obe manifestacije.